Seluar Anti Dosa

seluar-anti-dosa

Etika pemakaian yang telah ditetapkan oleh syariat amat jelas bahawa Islam mengharamkan wanita daripada memakai pakaian yang ketat.

Apatah lagi pakaian yang menampakkan bentuk badan atau nipis sehingga menampakkan apa yang terselindung di sebalik pakaian tersebut.

Bagaimana pula ketika bersukan?

Sekarang ini ramai wanita diluar sana memilih imej pakaian sopan ketika menyertai sukan. Tidak kira usia, malah kanak-kanak juga sudah menyukai pakaian yang benar menurut syariat Islam.

Jika ada ibu-ibu atau kakak-kakak ataupun adik-adik yang mahu bersukan dengan pakaian yang longgar tapi masih nampak kemas, sopan dan bergaya, bolehlah cuba pakaian keluaran Himayya.

Himayya mengeluarkan Seluar Anti Dosa buat kanak-kanak dan wanita yang diberi nama Rapi dan Atiya.

Tak perlu risau tentang saiz, kerana seluar Himayya ini adalah free size yang mana boleh memuatkan sehingga saiz XL. Semua pun boleh menggayakannya. Tanpa zip, hanya pinggang bergetah, akan memudahkan sesiapa sahaja memakainya. Hanya pilih, gosok (jika mahu sebab ironless), tak gosok pun okey jimat eletrik tapi masih nampak cantik sebab seluar Himayya ini tidak mudah kedut, material ringan jadi tidak akan ada yang merungut seluar berat.

Sekarang ini cuaca panas, sedang eloklah pakai Seluar Anti Dosa Rapi atau Atiya ini, kerana kainnya sejuk, tak jarang dan tak melekap sebab loose cutting. Barulah tak nampak ketat, nak melakukan aktiviti lasak sekalipun tetap selesa dan nampak sopan.

Pakai setiap hari pun tidak mengapa, tak perlu risau kerana materialnya tidak akan berbulu. Sesuai juga digayakan untuk ke pejabat. Ianya super selesa dan ironless, jadi tak perlu kalut-kalut waktu pagi nak pergi kerja cari seluar nak gosok. Hanya buka wardrobe ambik Rapi atau Atiya terus sarung je.

Best kan?
Haa… amacam… marilah pilih…

Klik link store Himayya :
https://www.alinxiaojie.com/store/himayya

Macam-macam warna ada…
Rapi Kids, Rapi Dewasa dan Atiya…
Yang mana satu pilihan anda?

 

Main Menu

%d bloggers like this: