Sabella Nak Bagi Hadiah

1app-sabella-status-alin

Sabella Jadi Penaja Bersama Anugerah Juara Lagu 35 (AJL35).

Terkini, siapa sangka Sabella yang bermula dengan hanya sebuah mesin jahit sudah mengorak langkah untuk menjadi Penaja Bersama bagi Anugerah Juara Lagu 35 ( AJL35 ) pada 14 Mac 2021.

Meskipun sebagai PKS, mereka mampu meletakkan diri sebaris dengan syarikat multinasional atau Multinational Corporation (MNC) iaitu Celcom Xpax dan Shell.

AJL35 ini disokong oleh penaja utama, McDonald’s Malaysia, penaja-penaja bersama iaitu Celcom Xpax dan Sabella serta Shell selaku rakan penaja. Tahniah Sabella, syarikat PKS yang pastinya membanggakan kita semua.

Tidak mustahil untuk bangsa usahawan untuk berjaya seperti yang dicapai oleh Sabella dengan adanya ilmu yang betul, sistem dan pentingnya MenThor yang ada proven results.

Sebagai penaja bersama, Sabella berbesar hati untuk berikan Extra Diskaun dari kebiasaan bagi pembelian baju raya anda!

DISCOUNT HEBAT HANYA melalui link di bawah. Klik link ni sekarang 👇👇👇

➡️ http://bit.ly/sabellaHq
➡️ http://bit.ly/sabellaHq
➡️ http://bit.ly/sabellaHq

Diskaun extra hanya untuk pembelian melalui link di atas, memang anda akan dapat extra diskaun dari semua list promo yang anda nampak jika klik link diatas. Tak percaya? Cuba klik dan order. Jangan lupa baca product descriptions untuk code kupon ya.

Jika anda membeli melalui aplikasi Sabella, anda boleh terus membuat pembelian dengan memasukkan Customer Rebate Code sebelum membuat pembayaran untuk memperolehi diskaun yang diberikan oleh Sabella. Boleh copy code rebate dibawah 👇👇👇

➡️ e33a4515fa84
➡️ e33a4515fa84
➡️ e33a4515fa84

Bagi sesiapa yang ingin menambah pendapatan dengan menjadi Executive Dropship Sabella, bolehlah membuat permohonan dengan klik link dibawah ini 👇👇👇

➡️ http://bit.ly/executive-dropship-sabella
➡️ http://bit.ly/executive-dropship-sabella
➡️ http://bit.ly/executive-dropship-sabella

Whatsapp untuk sebarang pertanyaan
📲 https://teamalinjutawan.wasap.my

Apa yang pasti, pada AJL35 malam ini ada sesuatu yang akan diumumkan Sabella termasuk nak bagi hadiah bernilai RM1juta kepada yang bertuah 🔥 Agaknya siapa yang bertuah malam ni?

Jangan lupa saksikan AJL35 yang berlangsung pada hari Ahad 14 March 2021 jam 9.00 malam ini di TV3. Strim LIVE HD di tonton.com.my & Youtube TV3Malaysia !

 

Main Menu

%d bloggers like this: